Selecteer een pagina

Maurice

Studio Manager & Webdeveloper

Maurice weet op een of andere manier alle activiteiten te organiseren. Ons is het nog niet duidelijk hoe, maar hij weet het altijd te regelen.

Ooit begon hij al als 12-jarige met het programmeren van zijn Commodore 64. Voor Maurice is geen proces te complex om te gieten in een goed werkend online systeem.

Hij is de digitale held (zonder cape) die ervoor zorgt dat door een goed POS systeem of e-commerce website, je medewerkers minder uren kwijt zijn aan administratieve handelingen of telefoongesprekken.

Bram

Designer & Marketeer

Bram houdt zich bezig met online marketing, We staan er steeds van te kijken hoe hij, als jongste van het team, in elk gesprek zijn mannetje staat.

Zijn kennis en ervaring zijn direct duidelijk als je met hem praat over marketing campagnes. Hij deinst er niet van terug om de knelpunten in een customer journey te bespreken. In combinatie met zijn ervaring zorgt dit altijd voor een efficiënte werkomgeving en duidelijke resultaten.

Walter

Print & Sign Specialist

Walter is onze meedenker, onze oplosser en vooral onze grafische expert. Als dé grafische man weet Walter haarfijn uit te leggen hoe iedere druktechniek werkt. Leg bij hem jouw idee voor en hij weet de beste oplossing te verzinnen. 

Wil je een wand helemaal bekleed hebben, of een speciale brochure laten drukken met high-end druktechnieken, hij regelt het perfect voor je.

TOM

Webdeveloper

Volgens de legende heeft Tom in een van zijn vorige levens ‘Lorem ipsum’ uitgevonden. Het verhaal gaat dan hier ook rond dat hij de tekst uit z’n hoofd weet…. Durf jij Tom uit te dagen?

Tom z’n favoriete builder heeft geen geheimen voor hem. Tom de Websitebouwer is dan ook dé persoon om jouw website van top tot teen op te bouwen en te verzorgen.

Anja

Office Manager

Zonder haar zou Nettl Rijswijk dichtgroeien tussen de stapels papier.

Zij zorgt voor ons én voor onze administratie. Heb je vragen over je factuur of over een betaling, dan kunt u hier contact met haar opnemen.

Contact