Selecteer een pagina

Meet Tom

Our Webdeveloper

Ontmoet de sfeermaker in het sterrenensemble van Nettl Rijswijk, de bouwer der websitebouwers én de levende legende die Lorem Ipsum uit zijn hoofd weet: de enige echte Tom Braxhoofden!

Op zijn 14e bouwde Tom voor het eerst een website en sindsdien is hij altijd de jongen geweest die ‘handig is met computers’. Dat is uiteraard niet alles, Tom is namelijk óók een hele creatieve jongen!

Tom tekent er graag op los en speelt daarnaast ook nog eens gitaar. Van Hard Rock tot Heavy Metal: Tom speelt en luistert het graag! Soms tot het ongenoegen van sommige collega’s….

“een van mijn favoriete bands is maiden. Als je het ‘alleen maar herrie’ vind luister je niet goed genoeg 😉

Self-made millionaire? Tom is liever een self-made webdeveloper!

In 2018 begon Tom in zijn vrije tijd met het volgen van cursussen en trainingen om zijn oude hobby, het ontwikkelen van websites, een nieuw leven in te blazen. Door te blijven experimenteren en door te leren heeft hij sindsdien alle fijne kneepjes van het vak geleerd.  Zijn favoriete builder heeft hij ondertussen helemaal uitgespeeld.

“Wat ik zo leuk vind aan het bouwen van websites is dat je jouw aandacht volledig op één project kan richten. Het vraagt mijn volledige aandacht en ik kan mijn creativiteit erin kwijt.”

Als webdeveloper bij Nettl Rijswijk kan Tom zijn creatieve brein aan het werk zetten en zichzelf tegelijkertijd doorontwikkelen. Het fijne van het werk is dat je uiteindelijk het resultaat kunt zien van het werk, ook al is het resultaat niet gelijk zichtbaar.

“Voor het bedrijf Gifts and Decorations kon ik mijn eigen creatieve ideeën kwijt, de ontwikkeling van A tot Z uitvoeren.”

Oog op de toekomst

In 2020 is Tom door de Studio Manager aangetrokken als een belangrijke versterking. Sindsdien is hij de sfeermaker binnen het team. Een team waarin Tom snel zijn plek kon vinden.

“Ik heb voor Nettl Rijswijk gekozen vanwege de werksfeer, iedereen die voor elkaar klaar staat en vanwege het doel om samen succesvol te worden.”

Het doel voor de toekomst is voor Tom duidelijk. Search Engine Optimalization heeft zijn aandacht getrokken en hij hoopt zichzelf snel te ontwikkelen op dit gebied. Met behulp van de Nettl Academy heeft hij al de eerste grote stappen kunnen zetten, naast de basiskennis vanuit het websitebouwen.

Wat betreft Nettl ziet Tom het ook wel zitten:

“Over 5 jaar zie ik een groot en gezellig team voor mij met dezelfde werksfeer als nu. Waarin iedereen voor elkaar klaar staat en ook vooral zichzelf kan zijn.”

Klaar om Tom zijn dart technieken te ervaren?

Wil jij Tom graag beter leren kennen of uitdagen voor een dart-wedstrijd op ons kantoor? Neem dan contact op via het onderstaande contactformulier! Wie weet win jij dan de echte Nettl Rijswijk Dart Cup!*

*De Nettl Dart Cup is een wisselbokaal, een vitrinekast aanschaffen is dus niet aangeraden…

Vul het contactformulier in

6 + 12 =

Contact