Selecteer een pagina

design

Design is niet alleen de feel van je site,

Elke website moet natuurlijk een bepaalde uitstraling hebben. De kleur keuze en pagina indeling zijn daarbij erg belangrijk, maar er komt meer bij design kijken.

Een goed ontworpen website is overzichtelijk en makkelijk te navigeren. Dit heet UIX, de User Interface eXperience.  Een overzichtelijke format zorgt ervoor dat mensen die uw website bezoeken makkelijker kunnen vinden waar ze naar zoeken en sneller zien welke diensten uw bedrijf definiëren.  Dit verhoogt de duur dat mensen op uw site blijven, en dus ook de kans dat ze aansluiting vinden bij uw producten of diensten.

We vinden het bij Nettl belangrijk en leuk om met u te overleggen waar de nadruk op moet liggen, zodat uw website mooi, representatief en efficient is.

Development

Van idee en ontwerp naar volledig werkend online platform

Als het doel en het ontwerp van de website helder is, gaan we over tot de ontwikkeling ervan. Binnen afzienbare tijd zullen de eerste resultaten al zichtbaar zijn.

Via een speciale ontwikkellink kan je de ontwikkeling heel gemakkelijk volgen en eventueel al in samenwerking met ons mee aan de slag. Zo leer je direct om te gaan met wat je website voor je doet en wat het betekent om hem in het vervolg zelf te bewerken en up to date te houden.

 

Hosting

De keuze voor uw digitale opslagruimte.

Webhosting is een dienst die we aanbieden aan particulieren of bedrijven voor het opslaan van informatie en afbeeldingen. In dit geval de website, bijbehorende afbeelding en aanvullende informatie

U kunt uiteraard op veel verschillende plekken uw website hosten. Wanneer u hier kiest voor een van de grote en goedkopere aanbieders zijn er een paar nadelen die u eventueel in de toekomst kopzorgen kunnen geven. Zo zijn goedkopere alternatieven vaak instabieler omdat deze diensten Shared hosten. Er staan vaak duizenden websites op dat soort servers. Dit maakt ze gevoelige voor storingen, lastiger om aan te passen en te beveiligen en kwetsbaarder voor bijvoorbeeld DDoS aanvallen op de diensthouder z’n servers.

Bij Nettl nemen wij de hosting onder onze hoede. Dit zorgt er voor dat uw website snel aangepast kan worden als het nodiger is, minder vaak offline gaat door storingen en sneller reageert. De slimme keuze wanneer uw website altijd bereikbaar moet zijn.

 

Social Media

Altijd in contact.

Uw website dient natuurlijk al voor uw verkoop, promotie en contact centrum, maar Social media kan zeker niet onderschat worden wanneer het aan komt op reclame.

Veel mensen blijven up to date van aanbiedingen en nieuwe producten via deze platforms. Deze kunnen allemaal op verschillende manier representatie krijgen op uw website. Denk hier bij aan links naar de pagina, uw laatste promotie video op Youtube of uw facebook en instagram, waar u projecten en aanbiedingen deelt of met klanten in contact staat.

Wij helpen je daar graag mee.

 

Seo Sea

Search Optimization en Search Engine Advertising.

SEO en SEA zijn termen die de vindbaarheid op google (de search enige) van uw website beschrijven.

De optimization instelling zorgen voor de organische niet betaalde zoek resultaten, en de adverstising is uiteraard de betaalde variant.

Nettl zorgt er voor dat dit onderdeel van de website uw actuele informatie en producten bevat, zodat potentiële klanten u kunnen vinden via Google.

Contact