Selecteer een pagina

Meet Maurice

Our Studio Manager & Webdeveloper

Wij stellen aan u voor de digitale held zonder cape, dé man die altijd alles in goede banen weet te leiden: Maurice van de Klundert! Maurice is de Studio Manager en de zeer ervaren webdeveloper van Nettl Rijswijk.

Als kleine jongen is hij ooit begonnen met programmeren op zijn Commodore 64.  Op latere leeftijd heeft Maurice Technische Informatica gestudeerd op de Technische Hogeschool Rijswijk. Ook nu houdt hij zich volop bezig met de laatste ontwikkelingen.

Terwijl hij op de Hogeschool zat was het ondernemersavontuur al voor Maurice begonnen. Na verschillende avonturen als ondernemer is Maurice uiteindelijk samen met zijn compagnons in 2017 begonnen als één van de eerste vijf Nettl partners in Nederland. 

“Ik heb persoonlijk gekozen voor het Nettl avontuur omdat de Nettl filosofie mij enorm aansprak. De filosofie dat vanuit Nettl in samenwerking met partners projecten worden gestart waar altijd resultaten en vruchtbare samenwerkingen voor alle partijen uit vloeien.”

Liever twee vliegen in één klap dan wachten totdat er een tweede langskomt!

Wat Maurice zo leuk vindt aan zijn werk? De opdrachten waarbij Nettl de kans krijgt om toegang te krijgen tot het DNA van een bedrijf. Daardoor is het mogelijk om een duurzame oplossing te creëren die meer oplevert dan het probleem oplossen waar de partners van Nettl Rijswijk mee binnenkomen.  Een voorbeeld van een duurzame oplossing waar Maurice met zijn kennis en kunde de grondlegger van was, is een partner waarbij terloops werd verteld dat de intakegesprekken te lang duurden.

“Door het intakegesprek voor een groot gedeelte te digitaliseren werden de intakegesprekken ingekort én de administratieve werkzaamheden voor een groot gedeelte geautomatiseerd.”

Het resultaat? De partner kon vanaf dat moment 1 fte extra besteden aan de corebusiness. Een oplossing waar tot de dag van vandaag nog steeds gebruik van wordt gemaakt. Het is dan ook de ambitie van Maurice om met iedere partner langdurig samen te werken die verder gaan dan enkel het bouwen van een website of e-commerce platform.

“Vaak komt er een partner binnen met het gevoel dat ze bij een pure websitebouwer aan tafel komen te zitten. Maar door al onze ervaringen, kennis en kunde, gaan ze weg met het gevoel dat ze ook een stukje business-coaching hebben ontvangen.”

Wat zal de toekomst brengen?

Voor de toekomst heeft Maurice als Studio Manager al verschillende plannen in gedachten. Onze ambitieuze Studio manager heeft namelijk zijn zinnen gezet om een duurzame groei van de organisatie:

“Mijn doel voor de toekomst is om een volwassen organisatie neer te zetten waarbinnen iedere partner dezelfde kwaliteit en hetzelfde serviceniveau geniet, als ieder ander. Zo’n groeiproces kost tijd, omdat je een duurzame groei wilt realiseren en een stevig fundament wilt bouwen voor de toekomst.”

Maar er is meer…

Wil jij  Maurice graag beter leren kennen of uitdagen voor een dart-wedstrijd op ons kantoor? Neem dan contact op via het onderstaande contactformulier! Wie weet win jij dan de echte Nettl Rijswijk Dart Cup!*

*De Nettl Dart Cup is een wisselbokaal, een vitrinekast aanschaffen is dus niet aangeraden…

Durf jij onze Studio Manager uit te dagen?

4 + 5 =

Contact