Selecteer een pagina

Meet Bram

Our Designer & Marketeer

Sinds 2021 is Bram officieel aangesloten bij Nettl Rijswijk. Toch is hij al langere tijd bekend met het bedrijf en was hij al binnen enkele minuten volledig geïntegreerd in het gezellige bedrijf dat wij nu Nettl Rijswijk noemen.

Bram kwam al ruim voor de oprichting in contact met de oprichters van Nettl Rijswijk. Al sinds 2011 werkt hij samen met Maurice bij De Rijswijkse Vuurwerkhal.

In de daaropvolgende jaren is hij gedurende zijn opleiding Media & Entertainment Management vaak over de vloer geweest. Uiteindelijk was de kers op de taart zijn scriptie voor Nettl Rijswijk die hij in 2020 succesvol afsloot. Na nog enige tijd rijpen was het in 2021 dan toch zover: hij mocht toetreden tot het team van Nettl Rijswijk.

“Mijn scriptie heb ik na iets minder dan een jaar succesvol afgesloten bij Nettl Rijswijk. Het resultaat van mijn scriptie is dat wij van Nettl op basis van de conclusie begonnen zijn met de ontwikkeling en lancering van de grafische portal. Dat allemaal via Grafisch Geregeld.”

Een duwtje geven in de juiste richting

Met zijn achtergrond als (online) marketeer en oog voor design is hij de ideale man om de marketing op poten te zetten van relaties en partners. Daarnaast is hij ook wel “handig” met computers. Kortom: een handige jongen die op allerlei vlakken iets kan bijdragen aan iedere organisatie.

Door zijn achtergrond laten we hem altijd meekijken en meedenken met de verschillende projecten. Want wat zijn de gevolgen van de keuzes tijdens het bouwen van een website als je later flink gaat groeien? Wat ons betreft was het snel duidelijk wat hij voor jou kan betekenen. Hij deinst er niet van terug om de knelpunten te bespreken en deze samen aan te passen.

Doordat ik in de vele jaren voor mijn intrede al regelmatig over de vloer kwam, was ik al aardig bekend met de werkzaamheden. Ik heb dan ook in korte tijd het vak van websites bouwen leren beheersen naast het stukje marketing en design. Die combinatie zorgt ervoor dat ik in veel projecten een bijdrage kan leveren.”

What about the future?

Nettl Rijswijk kan nog flink groeien volgens Bram. Helemaal sinds de verhuizing van Leiderdorp naar Rijswijk.

“Nu we in Rijswijk zijn gevestigd kunnen wij nog beter onze diensten leveren binnen ons netwerk en daarbuiten. Onze locatie in de Plaspoelpolder zorgt er nu ook voor dat wij nog beter het werk uit handen kunnen nemen. Zodat wij de problemen waar onze relaties mee zitten voor ze oplossen én zij zich kunnen richten op het belangrijke werk.”

De grafische portal is volgens Bram een belangrijk onderdeel voor de dienstverlening van Nettl. Hij ziet in de toekomst een flinke rol weggelegd voor de portal en de daaraan gekoppelde oplossingen. Voor de toekomst hoopt hij dan ook dat grafische portal flink gaat groeien na de lancering onder het merk Grafisch Geregeld.

Even sparren?

Wil jij weten hoe je de marketing van jouw bedrijf een “great reset” kunt geven? Of wil je de grafische portal van dichtbij bekijken? Neem dan hieronder contact op met Bram om te sparren!

Bram bijt niet... denken we...

2 + 7 =

Contact